Onze diensten

Onze diensten en oplossingen op maat

  • Snel en gewetensvol transport : wij bieden u een service op maat die grote groepen niet kunnen garanderen.
  • Betrouwbaarheid met kennis van het veld halen wij de goederen aan huis op voor levering in persoon.
  • Eenvoud : een e-mail, een offerteaanvraag, een telefoontje… .. “Entre-Deux” reageert onmiddellijk op uw verzoek. Wij bieden vervoer aan in overeenstemming met de aard van uw pakket (volume, gewicht, grootte, soort goederen, enz.) En uw tijdsvereisten.
  • Verzekeringsmogelijkheden op maat : “Alle transport- en hanteringsrisico’s”, “nagel aan nagel”, “specifiek beleid voor kunstwerken”

Oplossingen op maat

Transport

Onze ploeg is specifiek opgeleid voor transport en handeling van kunst, antieke voorwerpen, schilderijen, beeldhouwwerken en doen dit al meer dan 20 jaar.

Verhuizingen
Ook uw privé verhuizingen kunnen wij voor elke bestemming organiseren. Van het inpakken tot het uitpakken op bestemming. 
Installatie
Onze prioriteit is het kwalitatief en het veilig behandelen van elk object. Ons ervaren team adviseert en doet het nodige voor de door u gevraagde installatie van het kunstwerk. Zowel precisiewerk als het behandelen van zware sculpturen of uiterst breekbare werken kennen geen geheimen meer voor hen.  
Douane en verzekering
Binnen ons takenpakket valt uiteraard ook het afhandelen van de douaneformaliteiten. Betreft het een invoer of uitvoer, wij zorgen ervoor dat de juiste douanedocumenten opgemaakt worden en correct geregistreerd worden op het douanekantoor. Ook een specifieke transportverzekering kan bij ons genomen worden, dit zal vermeld worden in onze offerte en verder besproken indien gewenst.
Verpakking
Elk werk of object is verschillend, wij zorgen er dan ook voor dat de juiste verpakking wordt gebruikt en bekijken dit per transport. Er zijn verschillende mogelijkheden in verpakkingssoorten, van eenvoudige bubble wrap tot houten kisten op maar voor internationaal transport.
Opslag
Wij beschikken over een 1.500 m2 opslagruimte in Brussel, opgedeeld in private en algemene opslagruimte. U kunt ons altijd contacteren voor een prijsvoorstel op maat. Contact opnemen Heeft u een project of andere vraag? Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen. Aangezien elke klant uniek is, bekijken wij uw vraag samen en bezorgen u een voorstel op maat.

Clients et Références

 © 2023 / Créé par